Joe Biden nem csak két német juhászával, Champpel és Majorrel együtt költözik a Fehér Házba. A társaság része lesz a nemrég megválasztott amerikai elnök macskája is.


A hírről a CBS Sunday Morning című műsorának műsorvezetője, Jane Pauley számolt be:

„A Biden házaspár azt nyilatkozta, hogy hamarosan egy macska csatlakozik a háztartásukba"

– mondta a The Pet Project című műsorban.

Mint ismeretes, Barack Obama és családja – köztük a két kutya, Sunny és Bo – 2017-es távozását követően költöznek majd be újra állatok a Fehér Házba, ráadásul Champ lesz az eddigi legidősebb, Major pedig az első olyan négylábú, aki menhelyi ebként fog fel-alá járkálni az ikonikus épületben. Bár Bidenék macskájának fajtája és neve egyelőre ismeretlen, az biztos, hogy 12 év kihagyás után ő lesz az első, aki a Fehér Házban tölti el édes semmittevéssel mindennapjait. Az utolsó macska, aki a Fehér Ház lakójaként élt, George W. Bush India nevet viselő fekete cicája volt – számolt be a hírről a Daily Paws.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk