Darren és Emmelene Mate egy Arkansas állambeli víztornyot nemrég színes indákkal, és virágokkal változtatott műalkotássá.


Fort Chaffe-ben, Arkansas államban található egy 70 méter magas víztorony, amelyet egy ausztrál házaspár többszínű virágokkal fedett be. A projekt a „Varázslatos egység" (Magical Union) címet viseli, a stílus pedig a pár pszichedelikus álomvilágát tükrözi ─ olvasható a Colossal hasábjain.

A körfestményhez a pár a helyi növényvilágból merített ihletet, ám egy virágokat beporozó méhecskét is felfedezhetünk a művön. A művészpáros, akik DabsMyla-nak nevezik magukat, egy hét alatt fejezte be a festést.

„A szín nagy szerepet játszik munkánkban, és abban, ahogyan alkotunk. Ehhez a darabhoz felemelő érzést akartunk kelteni a virágokon, és egy olyan szivárványon keresztül, amely különböző árnyalatokból áll, és alulról felfelé fut. Ez egy igazán nagy munka, reméljük, hogy pozitívan hat a közösségre, és boldogságot hoz mindenkinek, aki elhalad mellette."

─ nyilatkozta a házaspár.

A művészeti munka a Justkids és az OZ Art kurátorainak megrendelésére készült. Az átalakítás céljai közé tartozik Arkansas környékének újjáélesztése. A pár munkáit követhetjük Instagram-fiókjukon keresztül.

Friss

Három táncos film, amit látni kell!

Ha minden jól alakul, nyáron akár már ismét bulizhatunk. Ehhez persze nem árt, ha időben elkezdjük újra begyakorolni egykor már jól bevált mozdulatainkat. Ha pedig megkopott emlékeinkből csak nehezen tudnánk visszaidézni, mikkel váltunk a táncparkett ördögeivé, nézzünk meg gyorsan pár táncos filmet, azok majd ellátnak minket elég ihlettel. Mutatunk is gyorsan hármat.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk