Színesre festett egy víztornyot az ausztrál házaspár

Darren és Emmelene Mate egy Arkansas állambeli víztornyot nemrég színes indákkal, és virágokkal változtatott műalkotássá.


Fort Chaffe-ben, Arkansas államban található egy 70 méter magas víztorony, amelyet egy ausztrál házaspár többszínű virágokkal fedett be. A projekt a „Varázslatos egység" (Magical Union) címet viseli, a stílus pedig a pár pszichedelikus álomvilágát tükrözi ─ olvasható a Colossal hasábjain.

A körfestményhez a pár a helyi növényvilágból merített ihletet, ám egy virágokat beporozó méhecskét is felfedezhetünk a művön. A művészpáros, akik DabsMyla-nak nevezik magukat, egy hét alatt fejezte be a festést.

„A szín nagy szerepet játszik munkánkban, és abban, ahogyan alkotunk. Ehhez a darabhoz felemelő érzést akartunk kelteni a virágokon, és egy olyan szivárványon keresztül, amely különböző árnyalatokból áll, és alulról felfelé fut. Ez egy igazán nagy munka, reméljük, hogy pozitívan hat a közösségre, és boldogságot hoz mindenkinek, aki elhalad mellette."

─ nyilatkozta a házaspár.

A művészeti munka a Justkids és az OZ Art kurátorainak megrendelésére készült. Az átalakítás céljai közé tartozik Arkansas környékének újjáélesztése. A pár munkáit követhetjük Instagram-fiókjukon keresztül.

A figyelmetekbe ajánljuk