5 fővárosi szabadtéri mozi, ahova mindenképpen el kell látogatnod!

5 fővárosi szabadtéri mozi, ahova mindenképpen el kell látogatnod!

Itt a nyár, beköszöntött a szabadtéri mozik időszaka! Az alábbi cikkben öt olyan helyet mutatunk be, ahol egy jó film társaságában kapcsolódhatsz ki a meleg nyári estéken.


Fontos tudnivaló, hogy a kertmozik esetében a belépési feltételek eltérőek lehetnek, sok helyen védettségi igazolvány szükséges, ezért további információkért mindenképpen érdemes felkeresni a mozik hivatalos oldalait.

Budapest Kertmozi

Budapest Kertmozi

Budapest Kertmozi ,Facebook

A Budapest Film Zrt. több szabadtéri mozit üzemeltet városszerte, (Városmajori Szabadtéri Színpad, a Hunyadi tér, a Városháza park és a Virág Benedek Ház) amelyek az előző évekhez hasonlóan idén is várják a látogatókat.

A vetítések ingyenesek, azonban előzetes regisztráció szükséges a honlapjukon.

További információk és moziműsor

Budapest Rooftop Cinema – Mammut Tető

Budapest Rooftop Cinema

Budapest Rooftop Cinema

A nyolcadik szezonját kezdő Budapest Rooftop Cinema idén is a Mammut Bevásárlóközpönt tetején foglal helyet. A mozi az elmúlt időszakban teljesen megújult és komoly bővítéseken ment keresztül, ezzel is extra élményeket szeretne kínálni a film rajongóknak. A klasszikus alkotások mellett film premierekkel várják az érdeklődőket, de olyan különleges tematikus programokkal is készülnek, mint például a Women's Night vagy az Audiovisual Live Cinema performanszok.

További információk és moziműsor

VÁRkert Mozi – Várkert Bazár

Várkert Bazár

Várkert Bazár, Facebook

A Várkert Bazár szabadtéri mozija elsősorban a hazai alkotásokra helyezi a hangsúlyt. Az idei programban többek között Hab vagy a Spirál című magyar filmek is szerepelnek, ezek mellett egy válogatással is készülnek a Friss Hús nevű rövidfilmes fesztivál legjobb alkotásaiból. A Várkert Bazár Szárazárok színpadánál minden második szerdán tartanak filmvetítéseket, a belépőjegy egységesen 2500 forintba kerül.

További információk és moziműsor

Partmozi – Fellini Római Kultúrbisztró

Fellini Római Kultúrbisztró

Fellini Római Kultúrbisztró, Facebook

Dunapart, popcorn és egy jó film, nem is kell ennél több! A római parton található Fellini Római Kultúrbisztró az egyik legegyedibb és leghangulatosabb kertmozi az egész városban. A filmvetítések minden szerdán 21.15-kor kezdődnek, a részvétel ingyenes, de érdemes időben érkezni, hogy biztosan találjunk magunknak helyet.

További információk és moziműsor

Mad Kert Mozi – Mad Scientist

Mad Kert

Mad Scientist, Facebook

Idén is várja a mozi szerelmeseit a Mad Scientist nevű kézműves sörfőzde kertmozija. A filmvetítések mellett egyéb programokkal – például megemlékezés a nemrég elhunyt Jankovics Marcellről, MOME Anim válogatás – várják a szervezők a filmek és a kézműves sörök rajongóit. A fogyasztó vendégek számára a belépés ingyenes.

További információk és moziműsor

A figyelmetekbe ajánljuk