Íme egy ruhagőzölő, amely megoldja a gyűrötting-problémát az évnyitóra (x)

Bár a vénasszonyok nyarának hála még számíthatunk néhány langyosabb napra, ma hivatalosan is véget ért az év legmelegebb évszaka, az iskolák tantermei pedig ismét gyermeknevetéstől hangosak. A szülőknek van még pár feladata a következő órákban, melyek közül az egyik, hogy tökéletesen kivasalt ingben vagy blúzban engedjék gyermekeiket az évnyitóra. És ebben mi segíthet nekik? A SteamOne Stilyst fantázianevet viselő ruhagőzölője.A franciaországi székhellyel rendelkező vállalat már több mint 10 éve foglalkozik prémium minőségű ruhagőzölők fejlesztésével és gyártásával. A Stilys álló gőzölőjük az egyik legnépszerűbb termékük: a vasalódeszka nélküli eszközzel, közvetlenül a fogason varázsolhatunk könnyedén gyűrődésmentesre akármilyen ruhaneműt, ráadásul a forró, de kíméletes gőztechnológia eltávolítja a szagokat és fertőtleníti a textilt.

De vajon milyen technológiáról van szó pontosan?

Az innovatív Start & Stop használata során, amikor a Stilyst gőzölőfejét elhelyezzük a tartójába, a gőzölés automatikusan megáll, ezzel akadályozva meg a felesleges energiafelhasználást. Használata során a vízgőz 98 fokosra melegedik, mely hőmérséklet tökéletesen alkalmas arra, hogy – a szagok eltávolítása, valamint a fertőtlenítés mellett –, hogy ruháinkat lágy tapintásúvá varázsolja.

2000 wattos teljesítményével a Stilyst rendkívül gyorsan és könnyedén szabadítja meg a gyűrődésektől ruháinkat, és hiába nagyobb, mint egy hagyományos vasaló, deszka hiányában helytakarékosság szempontjából is ideálisabb eszköz idősebb társától.

Használatához mindössze egy percre van szükségünk, a terméknek ugyanis ennyi idő kell ahhoz, hogy előállítsa folyamathoz szükséges vízgőzt. 1,2 literes víztartálya akár 60 perc folyamatos gőzölésre is képes, rozsdamentes acél talpa ráadásul állandó hőmérsékletet tart fenn, nagy pontosságú termosztátja pedig korlátozza a hőmérséklet ingadozásait.

Tehát egy biztos: a Stilystot használva gyűrődésmentes lesz az évnyitó.

Cikkünk megjelenését a SteamOne támogatta.

A figyelmetekbe ajánljuk