Komplett irodákat és tárgyalótermeket épített be a Starbucks az egyik többszintes kávézójába. A kísérleti „Starbucks irodaház" Japánban található egyedül. Augusztustól már látogathatják a vendégek, és ha népszerű lesz, akár el is terjedhet az új belső.


Eddig is megszokott volt, hogy a kávézókba nem csak kikapcsolódni jár az ember, hanem a napi feladatok elvégzésére is megfelelő helyszín lehet egy hangulatos kávéház. A Starbucks eddig is vezető helyen volt azok között, akik a teendőik egy részét nem otthon vagy egy irodában szerették volna megcsinálni, de Japánban új szintre emelték a távmunka fogalmát.

Egyszemélyes irodák

egyszem\u00e9lyes iroda starbucks

Starbucks Japan

Az egyelőre még kísérleti üzletként működő kávézóban egyszemélyes irodákat hoztak létre, hogy zavartalanul lehessen a munkára koncentrálni.

Online értekezletek

Starbucks iroda

Starbucks Japan

Az üzletben külön helyet kaptak az online értekezletek kialakított helyiségek is, így már online tárgyalásokhoz is tökéletes helyszínt biztosít a Starbucks.

Kikapcsolódás

Starbucks k\u00e1v\u00e9z\u00f3

Starbucks Japan

Mellette megmaradt persze a kávézó is, ha szimplán csak kikapcsolódásra vágynánk.

Forrás: slashgear

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk