A Star Wars felirata.
Wikipédia

A Disney Star Wars-hotelébe már ne foglaljunk, minden szoba elkelt

A Disney nemrégiben bejelentette, hogy a Walt Disney World Star Wars Galactic Starcruiser nevű Csillagok háborúja tematikájú hotelébe minden szobát lefoglaltak az első négy hónapra.

A néhány hónappal ezelőtt bejelentett Walt Disney World Star Wars Galactic Starcruiser nevű hotel látványterveinek bemutatója után a Csillagok Háborúja-fanok kétszer is a szívükhoz kaptak. Először azért, mert a szálloda egy elképesztő, kétnapos Star Wars-élményt nyújt, ahol különböző izgalmas küldetésekben vehetnek részt a látogatók. A második meglepetés, azonban kevésbé volt kellemes, mivel a koncepció után az árakat is közzétették. A belépők igencsak borsosra sikeredtek. Fejenként 6000 dollárt (1,8 millió forint) kell fizetnie azoknak a lelkes fanoknak, akik el akarnak tölteni két napot a Galactic Starcruiserben.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ugyan ki fizetne ki ennyi pénzt egy kétnapos kalandjátékért, de a Star Wars-rajongók jelentős része már a hotel látványterveinek bemutatása után biztos volt abban, hogy nagy lesz a kereslet a szálloda szolgáltatásai iránt. Igazuk lett.

A részvényeseknek szóló Disney FY2021 eredménybeszámolója során Bob Chapek, a Disney vezérigazgatója megerősítette, hogy a Walt Disney World Star Wars Galactic Starcruiser "gyakorlatilag" teljesen megtelt az első négy hónapra. A jövő év tavaszán megnyíló hotelben egyszerre csak 100 szoba áll a látogatók rendelkezésére. Mivel mindössze két napot lehet eltölteni a Starcruiser „fedélzetén", a magas foglalási szám minden bizonnyal örömmel tölti el az óriáscég vezetőit.

Forrás: Gizmodo

A figyelmetekbe ajánljuk