Május 4-e, a hivatalos Star Wars-nap alkalmából a Mattel négy új, különleges Barbie babát dobott piacra, amelyek egészen biztosan a gyűjtők kedvencei lesznek.


Mattel

Rey-Barbie

A „Star Wars" x Barbie nevet viselő kollekcióban Rey, C-3PO, rohamosztagos és Csubakka ihlette öltözékekben láthatjuk Barbie-t. Nem kell aggódnunk, a jól ismert figura ezekben a szerepekben sem veszít a tőle megszokott nőiességéből és bájából, nagyon is divatos szettekben jeleníti meg a szereplőket. Míg Rey-ként igazi harcos hercegnőnek tűnik, Csubakka figuráját sok-sok műszőrmével és divatos szőrös táskával bolondították meg. A C-3PO aranyló robotfigárája inspirálta öltözékben Barbie igazi diszkókirálynővé változott, a rohamosztagos ruhájában pedig mintha egy jövőből jött Barbie-t látnánk.

Nem ez az első alkalom, hogy kedvenc űreposzunk megihlette a Mattel tervezőit, már másodszor dobnak piacra Csillagok háborúja ihletésű babákat, a cég állandó tervezőjének kezei közül múlt novemberben kerültek ki az első darabok. Akkor Barbie-t R2D2, Darth Vader és Leia hercegnő ihletésű szettekben láthattuk. A babák darabját 100 dollárért lehet megvásárolni az Amazonon és a Barbie hivatalos oldalán, és egészen biztosan előkelő helyet kapnak majd a Star Wars és a Barbie-gyűjtők polcain.

Forrás: insider.com

Friss

Messy Nessy Chic

5+1 film, ha hiányzik Párizs

Bár egyre több határ nyílik meg, és indulnak a nemzetközi járatok, a lezárások előttihez hasonló turistáskodást egy darabig még biztosan mellőznünk kell. Ha hiányoznak kedvenc nagyvárosaink, idézzük meg őket olyan filmekkel, amelyek hűen visszaadják különleges hangulatukat! Mi most Párizst vesszük célba.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS