Barbie babák Star Wars ihlette ruhákban

Május 4-e, a hivatalos Star Wars-nap alkalmából a Mattel négy új, különleges Barbie babát dobott piacra, amelyek egészen biztosan a gyűjtők kedvencei lesznek.


\u200bRey-Barbie

Mattel

Rey-Barbie

A „Star Wars" x Barbie nevet viselő kollekcióban Rey, C-3PO, rohamosztagos és Csubakka ihlette öltözékekben láthatjuk Barbie-t. Nem kell aggódnunk, a jól ismert figura ezekben a szerepekben sem veszít a tőle megszokott nőiességéből és bájából, nagyon is divatos szettekben jeleníti meg a szereplőket. Míg Rey-ként igazi harcos hercegnőnek tűnik, Csubakka figuráját sok-sok műszőrmével és divatos szőrös táskával bolondították meg. A C-3PO aranyló robotfigárája inspirálta öltözékben Barbie igazi diszkókirálynővé változott, a rohamosztagos ruhájában pedig mintha egy jövőből jött Barbie-t látnánk.

Nem ez az első alkalom, hogy kedvenc űreposzunk megihlette a Mattel tervezőit, már másodszor dobnak piacra Csillagok háborúja ihletésű babákat, a cég állandó tervezőjének kezei közül múlt novemberben kerültek ki az első darabok. Akkor Barbie-t R2D2, Darth Vader és Leia hercegnő ihletésű szettekben láthattuk. A babák darabját 100 dollárért lehet megvásárolni az Amazonon és a Barbie hivatalos oldalán, és egészen biztosan előkelő helyet kapnak majd a Star Wars és a Barbie-gyűjtők polcain.

Forrás: insider.com

A figyelmetekbe ajánljuk