ryan reynolds

Ryan Reynolds végre megnézte legrosszabbnak tartott filmjét

Végig is kommentálta. Állítása szerint még sose látta korábban, félt megnézni.


A 2011-es Zöld Lámpás a tervek szerint beindította volna a DC képregényes univerzumát és A-listás akciósztárrá tette volna Ryan Reynoldst. Ehelyett a színész karrierjének egyik sötét foltja lett, amivel még évekkel később is rendszeresen viccelődik. Többek között a Deadpool-filmekben, amik végül A-listás akciósztárrá tették.

Reynolds most Szent Patrik napján ginjének reklámjaként úgy döntött, életében először leül megnézni a Zöld Lámpást és végig is kommentálja Twitter-profilján. Állítása szerint a forgatókönyvből csak a saját részeit olvasta, így fogalma se volt, hogy mi történik a filmben a forgatáson.

Erre pedig külön rátett, hogy mennyi CGI-volt a filmben és az mennyire tolakodóan és rémesen nézett végül ki. Az egyik tweetjében egy CGI animációval teli képkockát posztolt, viccesen megkérdezve a követőit, hogy valaki észre veszi-e ebben a jelenetben, hogy mi valódi és mi animáció.

Egy másik tweetben pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyire furcsa színészkedni, miközben az ember éppen láthatatlan űrenergiával harcol éppen, utalva arra, hogy sok akciójelenetében az ellenfelét utólag animálták bele a jelenetbe.

Összességében ugyanakkor arra jutott, hogy nem annyira vészes a film, mint amennyire szégyellte. Nagyon sok nagyon tehetséges ember dolgozott rajta, némelyiket ki is emelte, szerinte közel sem tökéletes, de azért nem is egy tragédia. Mint mondta, legközelebb nem fog egy évtizedet várni, hogy megnézze.

(Forrás: ET)


A figyelmetekbe ajánljuk