russell crowe mosolyog

Crowe volt Superman apja, Christian Bale pedig a Batman. Most a Marvel filmjében fog mindkettő szerepelni.


Russell Crowe-t az utóbbi időkben rendszeresen lehetett látni Ausztráliában a Thor: Love and Thunder stábjával, ami rögtön elindította a pletykákat, hogy a színész is benne lesz majd a filmben. A Deadline rögtön utánajárt és meg is erősítette, hogy bizony tényleg benne lesz, bár egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepben.

Az egyik tipp az, hogy titoknak szánták a szereplését és csak egy vicces meglepetés cameo lesz, mint amilyeneket az előzőben is láttunk. Valószínűleg a Marvel azért titkolózott ennek kapcsán, mivel meglepetésnek szánják majd a moziban. Az is kiderült nemrég ugyanis, hogy Matt Damont is újra látni fogjuk a folytatásban. Ő ugye a Thor: Ragnarokban volt meglepetés, mint egy Lokit játszó színész egy darabban.

Crowe-nak egyébként nem lesz lesz az első képregényfilmes szerepe. Ő játszotta ugyanis Superman apját az Acélemberben. Érdekesség, hogy a jövőre érkező negyedik Thor-film főgonosza pedig Christian Bale lesz, aki meg ugye Batman volt három filmen keresztül. Szóval korábban mindkettő DC-filmekben szerepelt, most a Marvelt is kipipálják.


A figyelmetekbe ajánljuk