A 12 éves Lénát ünnepli a Rolls-Royce

A 12 éves Lénát ünnepli a Rolls-Royce

A budapesti tehetség életre szóló élménnyel gazdagodott.


A Rolls-Royce Motor Cars a 2020 áprilisa és júniusa közötti időszakra hirdette meg a fiatal tervezőknek kiírt „Young Designer Competition" versenyt, amely arra buzdította a maximum 16 éves indulókat, hogy mindenféle szabályrendszer és kritérium nélkül álmodják meg a jövő Rolls-Royce-át.

Ahogy arról mi is beszámoltunk az ősszel, a 80 ország 5000 indulója közül a zsűri a Budapesten élő, 12 éves Léna munkáját tartotta a legjobbnak a „Fun" kategóriában.

Rolls-Royce

A nyertes pályaműveket és a további három, külön elismeréssel díjazott alkotást a Rolls-Royce Design Team egytől egyig gyönyörű, digitálisan megrajzolt illusztrációként gondolta tovább, ugyanazokkal a szoftverekkel és folyamatokkal, amelyekkel a „valódi" Rolls-Royce luxusautók dizájnkoncepcióin is dolgoznak.

Rolls-Royce

És ez nem minden:

Léna a kimagasló teljesítménye elismeréseként egy sofőrös Rolls-Royce Cullinan luxusautóval utazhatott körbe a városban, kishúga társaságában.

Rolls-Royce

Ahogy a közleményben írják, Lénát kifejezetten érdeklik az autók és a formatervezés, így édesapja autós magazinjait is rendszeresen forgatja. Műalkotása, a Rolls-Royce „Glow" szivárványfüggönyként öleli át a színes álomautó különböző funkcióit, futurisztikus vonalvezetése pedig a Rolls-Royce időtlen szimbólumait élteti.

A kategóriák győztesei korábbi cikkünkben megtekinthetőek.

A figyelmetekbe ajánljuk