Szinte biztos, hogy nagyon irigykedni fognak az osztálytársak, amikor Léna és legjobb barátja begurul sofőrjével és Rolls-Royce autójával a suliba.


A Rolls-Royce-nál „Young Designer Competition" verseny keretein belül 16 évesnél fiatalabb autórajongókat kértek meg arra, hogy pályaműveken alkossák meg márka jövőjéhez illeszkedő autókat. Négy kategóriában hirdetett győztest a szakmai zsűri, a gyermekek és fiatalok fantáziáját díjazták – írta Várkonyi Gábor autópiaci szakértő a Facebookon.

5000 induló adta be pályázatát 80 országból, a négy kategóriából a "fun" kategóriát a Budapesten élő Léna nyerte el.

A négy kategória győztese – akik 6 és 16 éves kor között érkeztek Japánból, Franciaországból, Kínából és Magyarországról – a közeljövőben egy

sofőrős Rolls-Royce luxusautóval mehet iskolába külön-külön, a legjobb barátjuk társaságában.

A nyertes pályaműveket és a további három, külön elismeréssel díjazott alkotást a Rolls-Royce Design Team egytől egyig gyönyörű, digitálisan megrajzolt illusztrációként gondolta tovább, ugyanazokkal a szoftverekkel és folyamatokkal, amelyekkel a „valódi" Rolls-Royce luxusautók dizájnkoncepcióin is dolgoznak.

A 11 éves Léna és a további három kategória nyertes tervezése:

Fun kategória - Léna

Friss

Online bemutatókat tart a Madách Színház

Elsősorban a virtuális térbe helyezi át idei bemutatóit a Madách Színház. Novemberben indul a SzínpadON elnevezésű online színház, a műsorfolyam a Madách Dekameron nevet viseli.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk