Egészen nagy nevek ugrottak be a mémsláger új verziójához közreműködőként.


2011 február 10-én kijött Rebecca Black első és sokáig utolsó kislemeze, a Friday, aminek videója rövidesen netes közröhej tárgyává vált, egyúttal az egyik legismertebb dallá is válva az előző évtizedből. A hasonló minőségű számokkal fiatal lányokat leégető ARK Music Factory helyett viszont leginkább Black vitte el a balhét érte, a tavalyi évforduló során elárulta, hogy nagyon sokat bántották miatt az iskolába és a hétköznapokban, pokollá téve az életét.

Éppen ezért izgalmas nézni a nagy visszatérését a mémpokolból. Egy ideje ugyanis újra aktív zeneileg, tavaly volt egy csodálatos vendégszereplése Dorian Electra lemezén, amit 2020 legjobb albumának választottunk, emellett pedig múlt héten megjelent új kislemeze is, amit szintén dicsértünk, mint izgalmas, előremutató popzenét.

Most készült a Friday-hez egy új remix, ami pont azt a hyperpop vonalat viszi tovább, ami felé az énekesnő kacsingat egy ideje már. Ráadásul olyan izgalmas előadók szerepelnek rajta, mint a new orleans bounce ásza, Big Freedia, Dorian Electra, továbbá a 3OH!3. Boldog 10. születésnapot, Friday!


Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk