rebecca black friday

Ma 10 éve jött ki a Friday Rebecca Blacktől, kapott egy új verziót

Egészen nagy nevek ugrottak be a mémsláger új verziójához közreműködőként.


2011 február 10-én kijött Rebecca Black első és sokáig utolsó kislemeze, a Friday, aminek videója rövidesen netes közröhej tárgyává vált, egyúttal az egyik legismertebb dallá is válva az előző évtizedből. A hasonló minőségű számokkal fiatal lányokat leégető ARK Music Factory helyett viszont leginkább Black vitte el a balhét érte, a tavalyi évforduló során elárulta, hogy nagyon sokat bántották miatt az iskolába és a hétköznapokban, pokollá téve az életét.

Éppen ezért izgalmas nézni a nagy visszatérését a mémpokolból. Egy ideje ugyanis újra aktív zeneileg, tavaly volt egy csodálatos vendégszereplése Dorian Electra lemezén, amit 2020 legjobb albumának választottunk, emellett pedig múlt héten megjelent új kislemeze is, amit szintén dicsértünk, mint izgalmas, előremutató popzenét.

Most készült a Friday-hez egy új remix, ami pont azt a hyperpop vonalat viszi tovább, ami felé az énekesnő kacsingat egy ideje már. Ráadásul olyan izgalmas előadók szerepelnek rajta, mint a new orleans bounce ásza, Big Freedia, Dorian Electra, továbbá a 3OH!3. Boldog 10. születésnapot, Friday!


A figyelmetekbe ajánljuk