Cardi B és a sokujjú lény: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!


A hét lemeze: IXXF - IXXF

IXXF bemutatkozó lemezén popzenét márt futurisztikus trap, klubzene, vagy éppen emopunk mázba. A berlini előadó első anyaga társadalomkritikus hyperpop izgalmas zsánercsavarokkal, agresszív torzításokkal és egy egyszerre mesterséges és személyes hanggal. Bónuszként pedig még a Pussy Riot is közreműködik a lemezen.


Ezeket a lemezeket is csekkold!

A Paramore énekesnője, Hailey Williams tavaly kiadott egy teljesen korrekt szólóalbumot, a hétvégén pedig váratlanul bejelentette a következőt, pár órával megjelenése előtt. A dalokat a karantén során írta.A VanJess egy nigériai származású R&B testvérduó, ami Kaytranadát is felvonultató új anyaga tökéletes arra az esetre, ha Chloe X Halle elvonási tüneteink lennének.


A hét dala: Cloud Nothings - Nothing Without You

A Cloud Nothings ebben a hónapban érkező új lemezének harmadik kislemeze a függőség pozitívumairól és negatívumairól szól, az új dalhoz pedig tartozik egy játék is, aminek a végigjátszását láthatjuk a videójában. Az erre a linkre kattintva elérhető online tamagocsiban egy kis lényről kell gondoskodnunk, akinek indokolatlanul sok ujja van. Dylan Baldi bandája egyébként rég szólt ennyire jól.

Ezeket se hagyd ki!

Újra itt van Cardi B beinteni az utálóinak, továbbra is csúcsformában van az újra aktív Death From Above 1979 és új dallal jelentekezett többek között Tkay Maidza, Victoria Monét, Allie X, az Iceage, és Lunice is. Denzel Curry pedig felpattant JID számára egy remix erejéig, továbbá hosszú idő után szólódallal jelentkezett a System of a Down frontembere, Serj Tankian is, nem sokkal azután, hogy bandája is visszatért nemrég. Ezen túl Freddie Gibbs összefogott ScHoolboy Q-val.

22 új dallal bővült a Hamu és Gyémánt idei új zenés lejátszási listája, ajánljuk figyelmedbe!


A figyelmetekbe ajánljuk