zinedine zidane

Zinedine Zidane

Zidane újra távozik a Real Madrid éléről

Meghozta a döntését, dolgoznak már az utódján.


A fél futballvilág Zinedine Zidane válaszára várt, aki megígérte, hogy a szezon végén elárulja, hogy marad-e a Real Madrid élén vezetőedzőként. A Real felkészült a lehetőségre, hogy pótolnia kell a francia szakembert, eközben pedig a lehetséges jelöltek és az edzőre ácsingózó csapatok lélegzetvisszafolytva várták, hogy elárulja döntését. Végül Zidane újra a távozás mellett döntött.

Innen indul az izgalmas része. A Juventus nagy álma az egykori klublegendája, Pirlo jövője pedig finoman szólva is kétséges. Ugyanakkor elkezdtek tárgyalni korábbi sikeredzőjükkel, Allegrivel, akivel a Real is tárgyalt és várt Zidane döntésére. Közben felszabadult Conte, akivel jelenleg tárgyal is a spanyol csapat. Pirlo jövője pedig megpecsételődni látszik, a legújabb hírek szerint ugyanis megszületett a megállapodás Allegrivel, akit hamarosan bejelentenek hivatalosan is. Addig meg lehet tippelni a Real-edzőre, Raul is a kalapban van a lehetséges nevek között.

Mindezekből ítélve ha tippelnünk kéne Zidane következő csapatáról, akkor a francia válogatottra tippelnénk. Úgy tűnik, kikosarazta a Juventust, ha az olasz bajnok Allegri mellett döntött végül.


A figyelmetekbe ajánljuk