Új Range Rover Evoque: önálló kategória (x)

Új Range Rover Evoque: önálló kategória (x)

„Az autentikus városi luxus SUV” – talán ez a mottó fejezi ki a legjobban a vagányan sportos, egyedülálló vezetési élményt nyújtó Evoque lényegét, amely nemcsak az urbánus környezetben, de a vidéki kalandozások során is szórakoztató útitársként viselkedik.

Jellegzetes, kupés sziluettje azonnal felismerhetővé teszi, aprólékosan kidolgozott részletei szemet gyönyörködtetőek, teljesítménye, egyedi képességei pedig kategóriája kiemelkedő SUV-jává emelik az Evoque-ot, amelyről az elmúlt években kapott több mint 200 szakmai díj is árulkodik. A Range Rover márka legkiválóbb mérnöki- és dizájntudását megtestesítő kompakt terepjáró emellett kategóriája egyik legbiztonságosabb autója, amely az elsők között felelt meg a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is.

A városban és azon túl is otthonosan mozgó modell vonzereje 2021-ben tovább bővült a fényűző Range Rover Bronze Collection Special Edition változattal, valamint az erőteljes, 300 lóerős P300 HST-vel. Ezek a speciális kiadások közvetlenül a kínálat csúcsát jelentő Range Rover Evoque Autobiography mellett helyezkednek el.

Az új Evoque a Land Rover saját fejlesztésű benzin- és dízelmotorjainak széles választéka mellett egy rendkívüli teljesítményt nyújtó PHEV változatban is elérhető. A 309 lóerős összteljesítményre képes, hálózatról 30 perc alatt akár 80%-ra tölthető benzin-elektromos hibrid a legújabb hitelesítések alapján 62 km tisztán elektromos hatótávolságot biztosítva teszi lehetővé, hogy ne csak napi teendőinket, de akár kisebb túráinkat is károsanyag kibocsátás nélkül vigyük véghez. Vegyes használatban 32g/km-es CO2 kibocsátás és 1,4l/100km üzemanyagfogyasztás mellett a teljesítmény terén sem ismer kompromisszumot, hiszen 6,4 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/h sebességre. A hibrid modellek továbbfejlesztett SAVE üzemmódja pedig akár azt is lehetővé teszi, hogy menetközben töltsük az akkumulátorokat, így akár másfél órás út alatt elérhetjük a 80%-os töltöttséget.

Az új Evoque-ban is elérhető a Range Rover eddigi legfejlettebb, Pivi Pro fedélzeti rendszere, így az ösztönösen kezelhető menüszerkezetben akár két lépésben elérhetők a legnépszerűbb funkciók és szolgáltatások. Az online médialejátszó menüjébe integráltan kínálja a Spotify alkalmazást, a Bluetooth csatlakozás két mobiltelefon egyidejű használatára alkalmas, a vezeték nélküli szoftverfrissítés pedig lehetővé teszi, hogy mindig a legújabb alkalmazásokat, szolgáltatásokat és járműszoftvert használjuk.

A fedélzeti levegő minőségét akár az érintőképernyőn keresztül is ellenőrizhetjük köszönhetően a vadonatúj, intelligens levegőszűrő rendszernek, amely kiszűri a városi környezetben és nagy forgalmú helyeken gyakran előforduló, egészségre káros, apró szennyező részecskéket és az intenzív szagokat is.

Tudjon meg többet az új Range Rover Evoque-ról:https://www.landrover.hu/vehicles-range-rover-evoque


A figyelmetekbe ajánljuk