Szeptember végén kerül a mozikba a Nincs idő meghalni, a Land Rover pedig a Defender V8 Bond Edition limitált szériával köszönti a 25. James Bond-filmet. A mindössze 300 példányban készülő autó megjelenését a filmben látható Defenderek felszereltsége és kivitele ihlette.


A Land Rover az új Defender V8 Bond Edition limitált szériával köszönti a 25. James Bond-filmet, az itthon szeptember 30-án mozikba kerülő Nincs idő meghalni-t.

A Defender V8 Bond Edition kiterjesztett fekete optikai csomagot kapott, 22 colos Gloss Black kivitelű Luna könnyűfém keréktárcsákkal, karakteres Xenon Blue első féknyergekkel, valamint hátsó Defender 007-emblémával.

Az utastérben is számos olyan egyedi részlettel találkozhatunk, a megvilágított Defender 007 küszöbdíszlécektől kezdve az ösztönösen kezelhető Pivi Pro szórakoztató rendszer érintőképernyőjén rendszerindításkor megjelenő exkluzív animációig, amelyek a Land Rover és a James Bond franchise közötti, régóta fennálló együttműködés előtt tisztelegnek. Éjjel az egyedi 007-grafikájú talajmegvilágító lámpa teremt különleges hangulatot.

A világszerte mindössze 300 példányban elérhető Defender V8 Bond Edition utasterében lézergravírozás hirdeti, hogy az autó a limitált széria része – egyébként a háromszáz példány egyike már gazdára is talált Magyarországon.

A közelmúltban bemutatott Defender V8-ra épülő Bond Edition egyedülálló vezetési élményéről az 5,0 literes, V8-as kompresszoros benzinmotorja gondoskodik, amely 525 lóerőt és 625 Nm forgatónyomatékot küld a kerekek felé a nyolcfokozatú automata sebességváltón keresztül. A Defender V8 90 álló helyzetből 5,2 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége pedig 240 km/óra.

A modell a menetteljesítmény és a vezetési élmény vadonatúj szintjét kínálja, köszönhetően a nyolchengeres benzinmotornak, valamint a professzionálisan áthangolt futóműnek és erőátvitelnek, amelyek együtt minden idők leggyorsabb, legélvezetesebben vezethető Defenderét eredményezték, ráadásul mindezt jellegzetes V8-as hangaláfestéssel.

A Nincs idő meghalni legizgalmasabb jeleneteiben nem csak a Defendereknek jut szerep: a kalandból két Range Rover Sport SVR is kiveszi a részét, de a szeptember végétől látható filmben egy Range Rover Classic és egy Land Rover Series III is megjelenik.

Tudjon meg többet az új Defenderről!

A figyelmetekbe ajánljuk