Egy szempárból sok mindent ki lehet olvasni – de ilyen közelről valószínűleg kevesen láthatnak emberi vagy állati tekinteteket. Gyertek, és utazzatok velünk a retinák mélyére!


A bezártság heteiben jó eséllyel mindenkinél eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, elég volt! Nem akarja újra kitakarítani a kamrát, nem akar még egy könyvet elolvasni, nem vágyik ötletes edzésre a nappaliban és egy tizenkettedik kiflireceptben sem akar elmélyülni. Csak ülni és bambulni.

Ehhez szolgáltatnak remek alapot Suren Manvelyan örmény természetfotós szó szerint állati képei, melyek egy-egy hüllő, emlős vagy madár látószervét hozzák olyan közelségbe, hogy a „szemezés" felér egy-egy ismeretlen univerzumba tett utazással.

A krokodil szeme könnyen alkalmazkodik az éjszakai és az alkonyati fényekhez is

Friss

Sebastien Nagy

Bemutatjuk az ázsiai városállamot, amely kimaxolja a wow-faktort

Alig több mint három évtized alatt Szingapúr egy szürke ázsiai városállamból a világ egyik vezető hatalmává, emellett a világ egyik legbiztonságosabb országává vált, és ezzel párhuzamosan egyre több utazó kezdett érdeklődni a különleges helyszín iránt. Útikalauzunk segítségével a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában ezúttal gondolatban Szingapúrba repítjük az utazáshiányban szenvedőket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk