A Teletabik.
Viacom, Netflix

Dollármilliókra biztosították a Teletabik antennáit

A műsor 25. évfordulójának tiszteletére Tinky-Winky, Dipsy, Laa Laa és Po gondoskodnak arról, hogy örökségük védve legyen, és egy 5 millió dolláros (1,8 milliárd forint) biztosítást kötöttek magukra. Pontosabban az ikonikus egyenes, kör, szögletes és háromszög alakú antennáikra.


A hét elején a közkedvelt kvartett egy látványos aláírás-ceremóniával tette hivatalossá a biztosítást az Empire State Building tetején, amelyet piros, sárga, lila és zöldlila színben világítottak meg, a Teletabik színeire utalva.

Az aláírás előtt a biztosítást intéző Lloyd's képviselője alaposan megvizsgálta, hogy minden egyes antenna kifogástalan állapotban legyen (ami nyilvánvalóan így is volt).

Nem a Teletabik az első celebritások, akik óriási biztosítást kötöttek a jellegzetes „testrészeikre”.

Ezzel a húzásukkal ők is csatlakoznak azon hírességek igen exkluzív klubjához, akiknek a legértékesebb testrészeik alaposan védve vannak, ilyen például Heidi Klum is, aki 2 millió dollárra (720 millió forint) biztosította a lábait.

Ezek az összegek azonban zsebpénznek tűnnek Mariah Carey szerződéséhez képest, aki 44 millió dollárra (15 milliárd forint) biztosította be a lábait és az öt oktávos hangját.

Forrás: Papermag

A figyelmetekbe ajánljuk