Oscar-díjak.

Nagyon furcsa meglepetéseket tartalmaz az idei Oscar-ajándékcsomag

Az Oscar-ajándékcsomag – amelyet minden évben a jelöltek megkapnak, függetlenül attól, hogy nyernek-e vagy sem – idén is tele lesz mindenféle drágábbnál drágább meglepetéssel.


A Forbes megjegyzi, hogy az idei felajánlások nem a valaha volt legdrágábbak: ez a kitüntetés a 2020-as ajándékcsomagot illeti, amelynek összértéke 225 000 dollár volt.

A 2023-as ajándékcsomag – ez a gyűjtőfogalom a jelöltek otthonába küldött, árukkal teli bőröndökre utal – 126 000 dollár (45 millió forint) értékű ingyenes utazásokat, termékeket és szolgáltatásokat tartalmaz, amelyekről a Distinctive Assets, az ajándékcsomagok mögött álló cég úgy gondolta, hogy az idei nomináltaknak a legjobban tetszene.

Ez is érdekelhet: Válságstábot alkalmaznak majd az idei Oscaron Will Smith pofonja miatt

Idén 26 híresség kap ajándékcsomagot, köztük Brendan Gleeson, Colin Farrell, Ke Huy Quan, Cate Blanchett, Michelle Yeoh, Angela Bassett és Steven Spielberg. A legnagyobb értékű ajándék nem más, mint egy 40 000 dolláros életmód-utazás (jelentsen ez bármit is) egy kanadai magánbirtokra, és egy 9000 dolláros utazás egy felújított világítótoronyhoz Olaszország partjainál.

A ajándékok között szerepelnek még Dr. Thomas Su Art Lipo ingyenes „karszépítő”kezelései, Dr. Alan Bauman hajrestaurációs szolgáltatásai vagy Dr. Konstantin Vasyukevich arcfelvarrása – valamint egy kis földterület Ausztráliában. A kisebb tételek Ginza Nishikawa speciális kenyeréből, bio datolyából, és ehető masszázsolajból állnak.

A The Guardian szerint a márkák 4000 dollárt fizetnek azért, hogy áruik bekerüljenek ezekbe az ajándéktáskákba, remélve, hogy cserébe hűséges sztárügyfeleket és ismertséget szereznek maguknak. Mivel idén számos olyan színész van az Oscar-listán aki még egyáltalán nem, vagy nagyon rég volt jelölve, bőven lehet, hogy valamelyikük egyszer csak bejelentkezik egy spontán hajrestaurációra vagy arcfelvarrásra.

Forrás: Robb Report

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk