space black case Apple Watch, silver MacBook Pro, jet black iPhone 7 Plus, and silver iMac with corresponding boxes

Az Apple önjavító-szolgáltatást indít

Ha elrontottad, javítsd meg! Kapsz hozzá kézikönyvet és alkatrészeket is.


Azok közé tartozol, aki utálja, hogy ha elromlik az iPhone-ja, akkor szervízbe kell vinnie ahelyett, hogy szimplán otthon megjavítaná magának? Akkor fantasztikus hírekkel szolgálhatunk, ugyanis az Apple meghallgatta végre imáidat, és lehetővé teszi, hogy otthon megbütykölhesd a termékedet a jövőben, ha szükséges.

A javítási joggal kapcsolatos évekig tartó huzavona után az Apple elindította végre önjavító szolgáltatását, amely különböző szerszámokat, kézikönyveket és icipici alkatrészeket kínál a nagyközönségnek. Az új online áruház több mint 200 egyedi alkatrészt és szerszámot kínál.

Lehetővé teszi az elektronikus eszközök javításának bonyolultságában jártas ügyfelek számára, hogy elvégezhessék az iPhone 12 és iPhone 13 termékcsalád, valamint az iPhone SE (3. generációs) olyan javításait, mint például a kijelző, az akkumulátor és a kamera, áll a cég blogbejegyzésében.

Még ebben az évben a programban kézikönyvek, alkatrészek és szerszámok is szerepelnek majd az Apple-szilíciummal ellátott Mac számítógépek javításához. Szóval ha esetleg a számítógépedet bütykölnéd a telefonod helyett otthon, akkor te sem maradsz kiszolgálatlanul.

Az önkiszolgáló javítási folyamat elindításához a vásárló először a support.apple.com/self-service-repair oldalon megtekintheti a javítani kívánt termék javítási kézikönyvét. Ezután felkeresheti az Apple Self Service Repair Store-t, és megrendelheti a szükséges alkatrészeket és szerszámokat.

(Forrás: Boing Boing)

A figyelmetekbe ajánljuk