pedri

Pedri

Thiago több passzt rontott 15 perc alatt, mint Pedri 120 alatt

Az olaszok elleni elődöntőn a Barca fiatal tehetségének 67 passzkísérletéből csak 2 nem talált célba. Thiagonak 14 kísérletből 5.


Az olaszok egy elképesztően izgalmas és idegtépő meccsen büntetőkkel kiejtették a spanyolokat a tegnapi EB-elődöntőben, ezzel pedig történelmük során harmadszorra is döntőt játszhatnak a tornán. Eddig viszont még egyszer sem nyertek, most harmadjára talán összejön.

A mérkőzésen olasz részről Chiesa megszerezte második gólját a tornán, ezzel pedig már 5 olyan játékos is van Locatellivel, Immobilével, Insignével és Pessinával, aki 2 gólt szerzett ezen az EB-n, annál többet még senki.

A meccs legjobbja talán az a Pedri volt, aki ezzel a meccsel együtt a legtöbb passzt adta az ellenfél kapuja előtti harmadban, 200 kísérletből pedig 177 célba is ért.

Érdekes összehasonlítani a 15 percre pályára lépő BL-győztes Thiagoval, aki egy ideje igencsak formán kívül van. Negyedórája alatt 14 passzt kísérelt meg, ebből 5 kudarcos volt. Ezzel szemben a meccs 120 percét végigjátszó Pedri 67 kísérletéből mindössze csak kétszer nem került csapathárshoz passza. A VB-n már valószínűleg a Barca fiatalja lesz a spanyolok vezére.


A figyelmetekbe ajánljuk