Okuda San Miguel spanyol művész figyelemfelkeltő műalkotássá varázsolt egy hófehér világítótornyot Észak-Spanyolország Cantabria régiójában.


San Miguelt megihlette „a régió természetes gazdagsága a helyi fauna képviseletével", így változtatott át többszínűvé egy fehér világítótornyot. A művész több mint hetven élénk színárnyalatot használt fel a torony festésekor.

A 16 méter magas épület átalakítását augusztusban kezdte el, a munkálatok egy hónapig tartottak. A projekt az „Infinite Cantabria" (Végtelen Cantabria) címet kapta ─ olvasható az Odditycentral hasábjain.

A régió utolsó épített világítótornya modern kulturális örökséggé vált, Cantabria sokszínűségét szimbolizálja.

"Ez egy egyedülálló élmény volt, mind a művészi kihívás miatt, mind amiatt, hogy ezt a projektet a hazámban valósíthattam meg"

─ mondta San Miguel.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk