Megjelent tegnap végre a McCartney III című új albuma, ami 50 és 40 éve megjelent lemezeinek a folytatása.A The Beatles legendás tagja, Paul McCartney 50 évvel ezelőtt, 1970-ben adta ki McCartney című szólóalbumát, ami 1980-ban aztán egy folytatást is kapott a Wings nevű bandájának hamvaiból születve. A trilógia befejezőrészére ugyanakkor várnunk kellett 40 évet, de végre megérkezett tegnap minden formátumban és már elérhető az összes streamingplatformon is.

A McCartney III 11 dalt tartalmaz és a zenész volt mindnek a producere. A számok ugyanis a karantén során készültek a házi stúdiójában, többé-kevésbé szórakozásból, árulta el a Billboardnak.

Minden nap elkezdtem rögzíteni a hangszerrel, amivel írtam az adott dalt, aztán szép lassan mindig kiegészítettem több rétekkel, ami hatalmas móka volt. Sokkal inkább magamnak írtam a dalokat, a dalszerzés öröméért, mint máskor, amikor egy konkrét cél lebegett a szemem előtt. Szóval azt csináltam, ami csak jól esett. Fogalmam se volt, hogy végül egy album kerekedik ki belőle.

McCartney legutóbbi albuma egyébként 2018-ban jött ki, az Egypt Stationnek igencsak vegyes volt a fogadtatása.

A legenda életéről egyébként hamarosan egy sorozat fog készülni, amiről korábban mi is beszámoltunk.

Friss

Súlyos következményei lesznek, ha nem változik meg a globális élelmiszer-ellátás

Az élelmiszer-ellátás érdekében egyre nagyobb földterületeket használnak fel mezőgazdasági célokra, ami jelentősen megnöveli a Föld felmelegedését az ezzel járó károsanyag-kibocsátások miatt – figyelmeztettek az Arizonai Állami Egyetem kutatói egy idén megjelent kutatásban.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk