Napindító gondolat – 11.10.

Pataki Ági, az ország első topmodellje nem a külső adottságainak tulajdonítja sikereit: úgy véli, modellként nem volt sem különleges, sem igazán szép. Saját bevallása szerint inkább „egy átlagosan jó csaj” volt, akinek volt tekintete, amivel meg tudta szólítani az embereket. De vajon hogyan definiálja Ági a szépség fogalmát? Mit gondol róla? Szerinte minek kell teljesülnie ahhoz, hogy valakit szépnek lássunk?

A szépségről

„Egyáltalán nem csak külső tényezők összessége, sok mindennek kell együtt hatnia ahhoz, hogy valakit szépnek találjunk. Szinte teljesen mindegy, hogy az illető fiatal-e vagy idős, hogy arányosak-e a vonásai, vagy sem: sokkal fontosabb az, ami belülről jön. Ezért én például egyáltalán nem hiszek a „késben", de hiszek a szép tekintetben, az erős kisugárzásban – ezek mesterségesen nem idézhetők elő. Mindehhez pedig alapfeltétel a nyugodt, kiegyensúlyozott élet." - meséli Pataki Ági a Hamu és Gyémánt magazin őszi címlapsztárja aHeadline rovatban. Az ország első topmodellje szerint mindent lehet tanítani, így azt is, hogy milyen ez a bizonyos nyugodt, kiegyensúlyozott élet. A modellből lett ikon Váradi Júliának mesélt szépségről, korról, karrier váltásról, és a jövőbeli céljairól.

A teljes interjú a Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszámában olvasható.

Pataki Ági interjú és további érdekességek a Hamu és Gyémánt magazinban!

Feh\u00e9r kezek tartj\u00e1k a Hamu \u00e9s Gy\u00e9m\u00e1nt magazintMegjelent a Hamu és Gyémánt őszi száma!Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk