Megnyugodhatunk: mindenki visszatért az előző részekből.Bár nem feltétlenül olyan formában, mint ahogy szerettük volna, de 25 évvel az Örömapa 2 után megkaptuk a frissen trilógiává alakult filmszéria befejező részét. Mindezt ráadásul a Netflixnek köszönhetően, mivel a streaming-szolgáltató egy 25 perces Zoom-meetingre csődítette össze a Banks-családot, mely a végére váratlan egy Zoomon megtartott esküvővé nőtte ki magát. Az egészet ráadásul ingyen meg lehet nézni a YouTube-on. A rövid és váratlan folytatás egyébként jótékonyságból készült, egy szervezetet reklámoz, ami katasztrófák áldozatainak és ápolónőknek biztosít élelmet.

A főbb szerepekben visszatért Steve Martin, Diane Keaton, Kimberly Williams-Paisley, Kieran Culkin és George Newburn, de még Martin Shortot is láthatjuk újra Franck Eggelhofferként. A második epizódban csak gyerekként felbukkanó Megant és George-ot felnőttként Florence Pugh és Ben Platt alakítja, egy rövid kameó erejéig pedig még Robert De Niro is felbukkan a folytatásban. Akárcsak az első kettőt, ezt is az Oscar-jelölt Nancy Meyers írta.

Friss

Sándor Emese

A frászt hozzák rád egy kis sistergéssel: Ezt hallgasd az előző hétről!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk