Nem szívesen úszkáltunk volna vele, de a parton már úgy hagyta magát, mint egy kezes bárány.


Múlt pénteken egy kutatócsoport Kanada keleti partvidékén, Új-Skóciába partjainál kifogott egy hatalmas, 5 méter hosszú, 1600 kilós fehér cápát.

Az „óceán királynőjének" elnevezett cápát Chris Fischer vezette Ocearch kutatócsoport fogta ki, akik még sohasem jelöltek meg ekkora egyedet.

feh\u00e9r c\u00e1pa

Twitter/OCEARCH

Fischer elmondása szerint a cápa matuzsálemi korú lehet, számos begyógyult heggel rendelkezik, ami azt jelzi, hogy sok összecsapáson túl van már. Miután elvégezték a mintavételeket, amik pontosabb képet fognak mutatni majd az életéről (étrend, izomzat, kora, egészsége), visszaengedték az óriáscápát a tengerbe.

Az Ocearch Facebook- és Twitter-oldalán további képeket és videókat lehet találni az esetről.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk