Oprah Winfreynek ad mélyinterjút Harry és Meghan

A királyi család valószínűleg nem örült túlságosan a hírnek.


Az amerikai televíziózás ikonja, Oprah Winfrey 90 perces mélyinterjút készít Harry herceggel és Meghan Markle-lel. A házaspárnak ez lesz az első interjúja 2019 októbere óta, a két év alatt pedig nagyot fordult velük a világ. A hercegi pár teljesen kivált a királyi családból és Los Angelesben kezdtek új életet, valamint most várják második babájukat.

Sokak szerint az exkluzív beszélgetés, amelyet a CBS a jövő hónapban fog sugározni, emlékeztetheti a nézőket Diana hercegnő hírhedt 1995-ös interjújára, amit a BBC műsorvezetője, Martin Bashir készített vele. A szívek királynője ekkor beszélt először kamerák előtt Károly herceg és Camilla Parker Bowles titkos kapcsolatáról.

„Hárman voltunk ebben a házasságban és ez túl zsúfolt volt"

- mondta mosolyogva Diana.

Ha a történelem megismétli önmagát és újabb kellemetlen pletykák kerülnek a nyilvánosság elé, a királyi család jogosan aggódhat.

Winfrey a hírek alapján közel három éven keresztül próbálta meggyőzni Meghant és Harryt, hogy adjanak neki interjút. Úgy tűnik a hajthatatlanság meghozta a gyümölcsét, hiszen végre beadták a derekukat a műsorvezetőnek.

(Page Six)

A figyelmetekbe ajánljuk