Oprah cége nagyot kaszált

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott mélyinterjút, ami napok óta foglalkoztatja a közvéleményt. Tény, hogy óriási húzás volt a beszélgetést sugárzó CBS-nek a királyi családból távozó pár exkluzív interjúja, de rendesen meg is fizették az árát.A Haszon Magazin vette észre a Wall Street Journal cikkéből, hogy az adást helyi idő szerint vasárnap este sugárzó CBS amerikai tv-csatorna

7 és 9 millió dollár közötti licenszdíjat fizetett Oprah Winfrey cégének a produkcióért.

Ez forintra átszámolva nagyjából két- és hárommilliárd forint közötti összeg.

A Harpo Productions-nek kifizetett pénz fejében a CBS a műsort másokkal is megoszthatta. A bevételről egyelőre nincsenek információk, de amerikai lapértesülések szerint a CBS sem finomkodott a díjakkal: 325 ezer dollárt, nagyjából százmillió forintot kért minden 30 másodperces reklámidőért a kétórás adás sugárzása alatt.

Az interjúalanyok viszont „tiszta befektetést" jelentettek, ugyanis Harry és Meghan nem kapott egy fillért sem a szereplésért.

Oprah kifejezetten jól bánik a bevételeivel: ahogy a Haszon Magazin kiemeli, Oprah Winfrey 2018-ban került fel a Bloomberg leggazdagabb 500 embert felvonultató listájára, miután vagyona elérte a 4 milliárd dollárt.

A figyelmetekbe ajánljuk