kanada olimpia szerelése

Kanada szerelése az Olimpia záróceremóniájára

Kanada szerelésén az Olimpiára neked is nevetned kell velünk!

Egészen nevetséges ruhákban lesznek majd a versenyzőik a nyitó- és záróceremónián.


Miután a Koronavírus elnapolta 2020-at, idén végre úgy tűnik, megrendezik a tavalyi Olimpiát jobb később, mint soha alapon. Picit több, mint három hónap múlva már szoríthatunk is a magyar versenyzőkért. Az országok elkezdték szép lassan kiadni a szereléseiket, amikben a versenyzők bevonulnak majd a ceremóniákra.

Az Egyesült Államok szerelését például a Ralph Lauren gyártotta és úgy néz mint egy amerikai sportfilm főgonoszai, a legjobb értelemben. Ha rájuk nézünk, azon túl, hogy a modellek miatt az első gondolatunk az róluk, hogy az apjuknak van egy jachtjuk, alapvetően jól ötvözi a divatost a sportossal és egy menő sportszerelés lett az eredménye.

Na de miután láttuk a pozitív példát, térjünk is rá rögtön Kanadára. Nézzük rögtön a ruhát, amiben bevonulnak. Az első gondolatunk valószínűleg az, hogy hát ezen nem gondolkodtak túl sokat. Nagyjából olyan, mintha az leadás előtt pár órával jutott volna eszükbe, hogy le kell adják, aztán gyorsan kiszaladtak volna valamelyik H&M-be egy pár alapcuccért, majd rányomtak volna pár juharlevelet. Nagyon erős tanuló osztálykiránduláson hangulata van.

De ami rosszabb, az a szerelésük a záróceremóniára. Külön felhívnánk a figyelmet a farmerdzseki hátára szánt graffitire grafikára, amin a Tokyo felirat szerepel, mivel Tokióban lesz az Olimpia. Legalább is ez volt a terv. Ugyanis aki ránéz erre, valószínűleg azt fogja kérdezni: mégis mi a halál az a TOKXC. Az eredmény se nem divatos, se nem sportos. Inkább olyan, mintha egy fast fashion cég szórólapja lenne, amin egy részét kitakarja a modelnek az AKCIÓ felirat.


A figyelmetekbe ajánljuk