Mostantól az Amazonnak fog tartalmakat gyártani pár évig. Na de mi lesz akkor az Atlantával?


Többéves, nyolcszámjegyű szerződést kötött Donald Glover és az Amazon Studios napokkal azután, hogy bejelentették, előbbi szerepelni fog utóbbi Mr. és Mrs. Smith sorozatadaptációjában. Glover feladata az lesz, hogy a következő években különböző tartalmakat gyártson a streamingplatform számára, ahol hamarosan elindul saját csatornája saját és az általa kurált tartalmainak.

Az egyik első ilyen rögtön a The Hive című sorozat lesz, ami egy Beyoncéra hasonlító figuráról szól és a modern rajongói kultúráról. A széria írószobájához csatlakozott az Egyesült Államok volt elnökének, Barack Obamának a lánya, Malia Obama is egyébként.

Az Amazon emellett szerződést kötött Glover testvérével Steven Gloverrel is, aki a társalkotója az Atlantának és ebből rögtön adódik a kérdés, hogy mi lesz a sikerszériával.

Természetesen az gond nélkül folytatódik addig, amíg csak a sokoldalú sztár szeretné, a következő két évadot a tervek szerint egyben forgatják, az már biztos. Szimplán az zenész-író-színész multitalentum nem gyárt több sorozatot az FX-nek és anyacégének, a Disney-nek.

(Forrás: Deadline)


Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk