A Never Gonna Give You Up még sose nézett ki ennyire jól.


A mesterséges intelligencia manapság csupa olyan dolgot automatizál, amiről korábban álmodni se mertünk. Ennek egyik példája most, hogy már egy videó digitális minőségjavításához sincs szükség emberre, mert már egy mesterséges intelligencia is képes kiváló munkát végezni.

Mindezt pedig Rick Astley Never Gonna Give You Up című számához készült videóklipjével illusztrálnánk, ami a maga idejében sláger volt, de igazán nagy sikerét egy mémnek köszönheti évtizedekkel később. Egy időben az internet kedvenc vicce volt izgalmas dolgokat ígérni, majd mókaként a klipet linkelni helyette.

Egy MI ugyanis feljavította digitálisan az eredetit, a végeredmény pedig egy gyönyörű 4K verzió volt, ami láttán kijelenthetjük, hogy sose nézett még ki ennyire jól ez a klip.

(Forrás: Engadget)


Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk