Nicholas Cage egy filmbemutatón.

Az 57 éves színész nagy fába vágta a fejszéjét, mivel nem mást, mint Drakula grófot fogja alakítani a Renfield című moziban.


Nicolas Cage Drakula szerepét fogja játszani a Universal Pictures Renfield című szörnyfilmjében, amelynek középpontjában a vámpír egyik csatlósa áll, akit Nicholas Hoult fog alakítani. A holnap háborúja rendezője, Chris McKay lesz a film direktora, amely Robert Kirkman eredeti történetvázlatán alapul. A forgatókönyvet Ryan Ridley írta.

Az eredeti regényben R. M. Renfield egy elmegyógyintézet rabja, akiről azt hiszik, hogy téveszmékben szenved, de valójában Drakula szolgája. A film cselekményének részleteit nem közölték, de úgy tudni, hogy a mozi a jelenben játszódik, tehát nem a regény által leírt korban.


Cage a Pig című, nemrég megjelent thrillerre kapcsán rendkívül pozitív kritikákat kapott, és legközelebb a Lionsgate várva várt, The Unbearable Weight of Massive Talent című filmjében láthatjuk, amelyben önmagát fogja játszani. Jelenleg a Butcher's Crossing című westernfilmet forgatja.

Forrás: Deadline

A figyelmetekbe ajánljuk