netflix tévé képernyő

3+1 Netflixes sorozat, ami júniusban csak ránk vár

A Netflix rengeteg újdonságot tartogat júniusban számunkra. A Sweet Tooth: Az agancsos fiúval a középpontban olyan különlegességek várnak ránk, mint a Kim's convenience ötödik, vagy a Lupin és Feel good sorozatok második évada. Hibrid teremtmények, családi komikum, egy mestertolvaj és egy cseppet sem józan románc közül válogathatunk.


A Netflix júniusban mutatja be a Sweet Tooth: Az agancsos fiú című DC képregényen alapuló meséjét, melyben félig ember, félig állat karakterekkel találkozhatunk. A posztapokaliptikus világban a természet "egy vírussal állt bosszút" és mindenkit megbetegített, ezután jöttek létre a hibrid gyerekek. Valakik vadásznak rájuk. Vajon miért? A sorozatból megtudhatjuk.

Júniusban a Kim's convenience ötödik évadával is találkozhatunk kedvenc streaming csatornánkon. Ez a vegyesboltos-családi kanadai komédia igazán szórakoztató. Kimék ráadásul úgy nevettetnek meg, hogy közben jelentős karakterfejlődés is történik a sorozatban. Érdemes rászánni az időt.

Júniustól már megtekinthető lesz a Jól érzem magam (Feel good) brit minisorozat mindkét évada is, melyről a következőket olvashatjuk a Netflix oldalán:

A humorista Mae Martin egy új, szenvedélyes és zűrös kapcsolatba kezd barátnőjével, George-dzsal, miközben a józan életmód kihívásaival küzd.

Ha érdekelnek a mestertolvajok, megnézhetjük a Lupin című sorozat új évadát is, melyben Assane Diop tolvaj a főszereplő, akit az Életrevalók című filmből ismert Omar Sy francia színész alakít.


A figyelmetekbe ajánljuk