Két évvel ezelőtt szintén az írónő 12 hónap címet viselő, kifejezetten salátarecepteket tartalmazó kötete ezüst minősítést nyert a világ legnagyobb, A' Design Award and Competion dizájnversenyének grafika és vizuális kommunikáció dizájn kategóriájában.
A salátabibliát – melyet német nyelvre is lefordították, címe pedig Nur Salat lett – most a Német Gasztronómiai Akadémia ezüstéremmel ismerte el – tudjuk meg a Gusto beszámolójából. A könyvet kiadó, kifejezetten a prémium gasztronómiai könyvekre szakosodott Artbeet egy fotót is közzétett hivatalos Instagram-oldalán, melyből megtudhatjuk, hogy ez az első olyan külföldi kötet, ami egy évvel a megjelenése után kapta meg a kitüntetést.
„Sorban ez a Salátaenciklopédia 4. elismerése az A' Design Awards ezüstjének, a Gourmand Awards aranyának és a Magyar Formatervezési Tanács kiállítási jogának odaítélése után"
– olvasható a bejegyzésnél.