alma egészséges nasi

Ajánlunk egy különlegesen finom, gyümölcsös édességet, amitől talán később még inkább megjön a kedved az egészséges nasik készítéshez.


A „nasi szakértő" Melissa Hemsley boldogsággolyókat ajánl: „Van belőle édes, sós és teljes kiőrlésű változat. A szakács, az Eat Green írója osztotta meg a receptjét – „Olvasszunk meg négy evőkanál kókuszolajat, majd tegyünk hozzá juharszirupot, hat evőkanál kakaóport, nyolc kiskanálnyi dióvajat és egy csipet tengeri sót hagyjuk a végére. Kavargassuk egy percig, addig amíg elolvadnak az összetevők, öntsük egy műanyag dobozba és fagyasszuk le az egészet.- teszi hozzá „hagyjuk állni egy órát. Kanalazzuk ki, formázzunk golyókat, amiket bevonunk kókusszal, kakaóval vagy pirított mogyoróval." Hozzáadhatunk borsmentát vagy narancs kivonatot, esetleg dióvajat, amit bármi mással felcserélhetünk.

sz\u00e1r\u00edtott gy\u00fcm\u00f6lcs\u00f6k

Unsplash/K8

A csokoládéba mártott gyümölcsök (lehetnek akár almaszeletek) Hemsley másik kedvence, míg James Rich, az Apple írója a nasikat valóságos chipsekké változtatja. "Vékonyan szeleteljük fel a gyümölcsöket, tegyük egy tepsire és helyezzük a sütőbe - ideális esetben a sütő körülbelüli közepére, hogy a levegő szabadon keringhessen körülöttük - egy éjszakán át hagyjuk nagyon alacsony sütési fokozaton [50 ° C-os légkeveréses fokozaton], majd hagyjuk kiszáradni." Amikor ezekkel készen vagyunk, szeleteljük fel és kánáljuk sóval vagy ízlés szerint, számolt be a recepről a theguardian. Ha pedig érdekel, hogy miért jut eszedbe hamarabb a nasifogyasztás mint az almaevés, itt tudsz olvasni bővebben a kutatásról.


A figyelmetekbe ajánljuk