meeting startup

Összesen 80 millió forint értékű befektetési ajánlattal zárult a koronavírus-járvány gazdasági hatásaira válaszul indított Reload Hungary Inkubációs Program, amit az MFB Csoport tagjai a Hirventures és a Startup Campus Inkubátor hozott létre.


Online tréning és tőkebefektetés

unsplash.com/John Schnobrich

A júniusban meghirdetett programra bárki jelentkezhetett lakóhelytől függetlenül, így végül nyolc országból 110 innovatív programmal pályáztak, különféle témákkal. A slágertémának számító agrár-, energetika- és mobilitásfókuszú projektek mellett oktatási technológiák, HR-es és munkaerő-közvetítést támogató startupok, vendéglátóipari és turisztikai megoldások, valamint egészségügyi és életmód-technológiai újítások is érkeztek. A hathetes online vállalkozásfejlesztési képzésben sajátították el egy startup indításához szükséges üzleti alapismereteket és egyéni mentorációban vettek részt.

A képzés során legalkalmasabbnak talált négy csapat prezentálhatta ötleteit a zárórendezvényen.

A BatEye egy radartechnológiára épülő, vezetéstámogató fejlesztést mutatott be.

A Modelix egy olyan platformot hozott, ahol kis- és középvállalkozások számára tennék könnyen elérhetővé az adattudományi (mesterséges intelligenciára és gépi tanulásra épülő) megoldásokat.

A PharmaVision a szemcseméret meghatározást közelítette meg új irányból, a gépi látás technológiájára építve.

A WindowGrin pedig érintés nélkül vezérelt interaktív digitális kijelzőt fejleszt.

A Hiventures és a Startup Campus Inkubátor az összes prezentáló csapatot befektetésre érettnek találta és egyenként 20 millió forintos befektetési ajánlatot tett számukra.

A figyelmetekbe ajánljuk