Nagy divatja van mostanában ennek az előzetes bejelentés nélkül megjelenő album dolognak.


Mint ahogyan arról korábban mi is írtunk, Nick Cave egy rajongó kérdésére elárulta, hogy éppen dolgoznak Warren Ellis gitárossal a stúdióban egy új Nick Cave & The Bad Seeds albumon, aminek Carnage lesz a címe. Amikor arról írtunk, nem gondoltuk volna, hogy egy nap se szó, se beszéd csak úgy megjelenik váratlanul előzetes bejelentés nélkül. Pláne nem ilyen gyorsan.

Nick Cave viszont a Beyoncéval és Kanye Westtel induló, legutóbb Taylor Swift által sikerre vitt stratégiát választotta, nem tűzött ki előre megjelenési dátumot, nem népszerűsítette előtte kislemezzel, szimplán csak bármiféle előzetes promóció nélkül felrakták az összes zenei streamingplatformra, szóval már hallgathatod is!

Ugyanakkor Bad Seeds helyett végül Nick Cave & Warren Ellis címet kapott, gyakorlatilag mégis egy Nick Cave & The Bad Seeds lemeznek tekinthetjük, elvégre ők a fő figurái a bandának.


Friss

A kávé fogyasztás csökkenti a májbetegségek kialakulásának kockázatát

A Southamptoni és az Edinburghi Egyetem szakemberei szerint bármilyen típusú kávé fogyasztása összefüggésbe hozható a krónikus májbetegség kialakulásának a májbetegséggel kapcsolatos halálozásnak a csökkent kockázatával azokhoz képest, akik nem fogyasztanak kávét.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Próbáld ki te is ezt a nyári kapros uborkasaláta receptet!

Ebben a hőségben frissítő hatással bírhat a joghurtos uborkasaláta.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Közös filmet kapott Scooby-Doo! és Bátor, a gyáva kutya

Már az első előzetese is megérkezett a crossoverfilmnek.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk