Írt egy rakás litániát, de előtte rá kellett keressen, hogy mi az a litánia.Nick Cave már dolgozott Nicholas Lens zeneszerzővel annak Shell Shock című háborúellenes operáján. Most egy karanténoperát írtak közösen, amihez Lens szerezte a zenét és Cave írta a szöveget. A XIII. századi templomok körüli erdők eső utáni csendje inspirálta a művet, Lens így próbált visszatalálni ahhoz a nyugalomhoz, amit Japánban történő látogatása alatt érzett a koronavírus-járvány káoszában, árulta el a Clash magazinnak.

Litany of The Forsaken

Kifejezetten azért akart Cave-vel dolgozni, mert nem operaszerző alapvetően, így viszonylag friss perspektívát tud vinni művébe. Felhívta, hogy írjon litániákat új művéhez, Cave azonnal igent mondott, majd a telefont letéve beírta Google-be, hogy mik azok a litániák, legalábbis saját bevallása szerint. Miután megtudta, hogy válaszos imaforma, rájött, hogy egész életében litániákat írt anélkül, hogy tudott volna erről, így nem jött zavarba a feladattól. A L.I.T.A.N.I.E.S. című alkotásuk december 4-én jelenik meg digitális formában, CD-n és bakeliten és 12 tételes lesz.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk