Három év kellett a béküléshez.


De egyáltalán mi okozta a két sztár összecsapását?

Sir Rod Stewart és Sir Elton John elválaszthatatlan barátok és alkotótársak voltak, egészen három évvel ezelőttig, amíg csúnyán össze nem vesztek.

Stewart nem tartotta őszintének Elton 2018-as búcsúkoncertjét, amire válaszul az énekes gyermekded bosszúvágyból kellemetlen helyzetbe hozta egykori társát. Azt állította, hogy Rod a közös turnéjuk ideje alatt egy TV-műsorban promotálta a saját showját.

Ezt követően egyáltalán nem álltak szóba egymással, kezdetét vette egy hosszadalmas mosolyszünet. Míg nem Stewart a „The Harry Redknapp Show" podcastben a múlt héten bejelentette, hogy befejezték a civakodást.

Sir Elton is reagált a békülés hírére, és elárulta, hogy nem haragszik Rodra, sőt:


„Köztünk mindig ott volt a levegőben a rivalizálás, de mindig barátságos és vicces módon. Nagyon szeretem őt. Ha esetleg összefutnánk az utcán, még meg is ölelném őt. Az élet túl rövid az effajta haragtartáshoz."

De mi késztette Stewartot a békülésre? A gyerekei. Nyilatkozatában elárulta, hogy jó példát szeretne mutatni nyolc gyermekének, és úgy érzi, nem mondhatja meg nekik, hogy kérjenek bocsánatot az emberektől, ha ő maga sem tesz így.


(Musictalkers)

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk