Az énekesnő elárult néhány sztárvendéget a Metallica-feldolgozásokból álló készülő lemezén.


Mint korábban mi is megírtuk, Miley Cyrus a különböző feldolgozásai sikerének örvén kiad egy egész albumot csak Metallica-feldolgozásokból. Azóta megjelent egy saját, 80-as éveket idéző lemeze olyan közreműködőkkel, mint Joan Jett, Billy Idol, vagy Dua Lipa. Mint most az énekesnő elárulta, a Metallica-projektjén is számíthatunk hasonló nagy nevekre közreműködőként.

A teljes lista még titok, de azt elárulta, hogy Yo-Yo Ma csellista és Chad Smith a Red Hot Chili Peppersből is hallható lesz majd az új verzióin a népszerű metalbanda számaiból. A legnagyobb név, amit elkotyogott, az pedig meglepő módon Elton John, akiről talán sose gondoltuk volna, hogy Metallicát fog játszani.

Feldolgoztam a Metallicától a Nothing Else Matterst Elton John zongorakíséretével. Nagyon sok nagy sztár volt a bandában. Nagyon izgatott vagyok az együttműködésektől.

Az énekesnő is tisztában van vele, hogy furcsa lehet a közreműködőválasztás, ugyanakkor ez teljesen szándékos volt.

Imádom, amikor a hozzávalók nem illenek valamihez tökéletesen, vagy csak szimplán senkinek se jut eszébe dolgokat összeereszteni.

Szóval számíthatunk még hasonlóan furcsán hangzó nagy nevekre a jövőben valószínűleg. Azt még egyelőre nem tudni viszont, hogy mikor is csápolhatunk Cyrus újragondolt metálszámaira.

(Forrás: Dazed)


Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk