miley cyrus

Az énekesnő elárult néhány sztárvendéget a Metallica-feldolgozásokból álló készülő lemezén.


Mint korábban mi is megírtuk, Miley Cyrus a különböző feldolgozásai sikerének örvén kiad egy egész albumot csak Metallica-feldolgozásokból. Azóta megjelent egy saját, 80-as éveket idéző lemeze olyan közreműködőkkel, mint Joan Jett, Billy Idol, vagy Dua Lipa. Mint most az énekesnő elárulta, a Metallica-projektjén is számíthatunk hasonló nagy nevekre közreműködőként.

A teljes lista még titok, de azt elárulta, hogy Yo-Yo Ma csellista és Chad Smith a Red Hot Chili Peppersből is hallható lesz majd az új verzióin a népszerű metalbanda számaiból. A legnagyobb név, amit elkotyogott, az pedig meglepő módon Elton John, akiről talán sose gondoltuk volna, hogy Metallicát fog játszani.

Feldolgoztam a Metallicától a Nothing Else Matterst Elton John zongorakíséretével. Nagyon sok nagy sztár volt a bandában. Nagyon izgatott vagyok az együttműködésektől.

Az énekesnő is tisztában van vele, hogy furcsa lehet a közreműködőválasztás, ugyanakkor ez teljesen szándékos volt.

Imádom, amikor a hozzávalók nem illenek valamihez tökéletesen, vagy csak szimplán senkinek se jut eszébe dolgokat összeereszteni.

Szóval számíthatunk még hasonlóan furcsán hangzó nagy nevekre a jövőben valószínűleg. Azt még egyelőre nem tudni viszont, hogy mikor is csápolhatunk Cyrus újragondolt metálszámaira.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk