Az új lemezen elég váratlan közreműködőket találunk majd.


A Blink-182 három évvel ezelőtti lemeze nem sok vizet zavart, úgyhogy az újra összerántottak egy halom nagy nevet. A Rock This podcast vendégeként Travis Barker dobos elárulta, hogy az új lemez már 60%-ban kész van és feltűnik rajta Grimes, Lil Uzi Vert és Pharrell Williams is.

Három olyan zenész, akit sose gondoltunk volna, hogy egyszer hallunk majd Blink-182 dalon. Ugyanakkor Barker felhívta a figyelmet rá, hogy ez nem azt jelenti, hogy elmennek mondjuk hip-hoposabb irányba, mint inkább ezeket a zenészeket integrálják a saját hangzásvilágukba.

A banda, ami jelenleg az UFO-kutatásra fókuszáló Tom DeLonge nélkül működik, tavaly kiadott egyébként egy tök jó kislemezt arról, hogy mennyire szívás a karantén, ami kiválóan megragadta a közhangulatot anno. Szóval akár reménykedhetünk!

(Forrás: Consequence of Sound)


Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk