Az utóbbi időkben főleg az ufókutatásra fordította az energiáját, de közben írt egy filmet.


Filmet rendez Tom DeLonge, a Blink-182 egykori énekese, aki otthagyta a bandát pár éve, hogy szenvedélyének, az ufókutatásnak hódoljon. Bár sokan kételkedtek benne, végül ebben is sikereket ért el, idén ugyanis – részben az ő munkája révén is – a NASA kiadott három felvételt azonosítatlan égitestekről. Idő közben viszont egy Ian Miller nevű barátjával írt közösen egy sci-fi felnövéstörténetet, amit hamarosan be is mutatnak.

A legismertebb név, akit majd láthatunk a filmben, az Casper Van Dien, a Csillagközi invázió sztárja, aki nagyrészt B-kategóriás filmeket csinált karrierje nagyobb részében. A történet pedig természetesen egy gyerekről fog szólni, aki paranormális jelenségek után ered és végül sötét titokra bukkan, amiket a kormány próbál eltitkolni. Aki pedig rajong DeLonge zenei munkásságáért, azoknak jó hír, hogy a Monsters of California című filmjéhez új dalokat is fog írni az énekes-gitáros – írja a Deadline.

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk