Jövőre már turnéra is indul a darab a tervek szerint.


A Chihiro Szellemországban című anime 2001-ben debütált és egészen 2020-ig Japán történelmének legnézettebb filmje volt moziban. Emellett pedig a legjobb animációs filmnek járó Oscart is elhozta. Szóval egészen nyugodtan nevezhetjük filmklasszikusnak, aminek a népszerűsége az elmúlt két évtized során nemhogy csökkent volna, de még nőtt is talán.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy Japánban most színdarabot készítenek Hayao Miyazaki remekéből, ami 2022 februárjában már debütál is Tokióban. Utána pedig turnéra indul a darab több nagyobb japán városba. A főszerepet két színésznő fogja játszani felváltva, egyikőjük a Your Name című animéből lehet ismerős.

A Ghibli meséjét a kislányról, aki egy mesebeli világban kell helyt álljon, miután a családja szó szerint malaccá változik egyébként a Toho viszi színpadra. Ha ismerős a név, akkor azért, mert ők gyártották az összes klasszikus japán Godzilla-filmet.

(Forrás: Dazed)


Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk