Fikciós podcast lesz, aminek a műsorvezetője a Maya Hawke által alakított Robin lesz.


Már két év eltelt a legutóbbi Stranger Things óta és egyelőre még nincs hír arról, hogy mikor is indul majd a negyedik évad pontosan. A koronavírus-járvány miatt ugyanis rengeteget tolódott a forgatás. Amíg várjuk az újabb részeket, addig kapunk egy kísérő podcastet és egy könyvet is.

Az már tudott, hogy az új évad a Maya Hawke által játszott Robinra fog fókuszálni, aki a rajongók kedvencévé vált rögtön az előző évadban. Most pedig a karaktere saját podcastet is kap Surviving Hawkins, vagyis Túlélni Hawkins-t címmel. Természetesen előre megírt lesz és hat epizódból fog állni, ezzel bővítve a Stranger Things-univerzumot.

Emellett pedig egy könyv is kijön Rebel Robin címmel, aminek segítségével kicsit jobban megismerhetjük Hawke karakterét. A könyv, akárcsak a podcast első epizódja, június 29-én jelenik meg. Remélhetőleg legkésőbb őszre az új részek is megérkeznek.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk