Ha mindig is érdekeltek a földönkívüliek és hatalmas Demi Lovato rajongó vagy, akkor valaki meghallgatta az imáidat.


Ebben a nagy információs zajban ha valamiért mindig is arra vágytál, hogy többet megtudj az azonosítatlan égitestekről egy zenésztől, de sose voltál nagy Blink-182 rajongó, akkor most kapsz egy második esélyt álmod teljesítésére. Demi Lovato ugyanis két másik emberrel kideríti, mi a helyzet az UFOkkal.

Az Unidentified című dokumentumszériában felkeresnek szakértőket, embereket, akik láttak UFOt, meg helyeket, ahol láttak már UFOt, továbbá mélyre ássák magukat a különböző titkosszolgálati papírokban is, amik azonosítatlan égitestek észleléséről szólnak.

De ha inkább azt szeretnéd, hogy Demi Lovato inkább csak beszélgessen emberekkel mindenféle másról, akkor is csupa jóhírrel tudunk szolgálni. 4D with Demi Lovato címmel ugyanis podcastet indít, ahol hírességek mellett különböző aktivistákkal és vállalkozókkal fog beszélgetni.


(Forrás: Complex)


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk