Az Amazon filmjében a jövőben elég gyérül állunk az ufók ellen, úgyhogy be kell vetni a múltból embereket.


Megérkezett Chris Pratt új filmjének az első előzetese, ami a premisszája alapján leginkább olyan filmnek hangzik, ami mintha Andy Dwyer fejéből pattant volna ki. A sztori szerint ugyanis a jövőben egy idegen faj megtámadt minket és eléggé győzésre állnak.

Szóval a jövő emberisége, ami már képes időutazásra, visszamegy a múltba, hogy mégtöbb katonát sorozzon be az emberiség jövőjéért folytatott harcba. Ami rögtön millió kérdést felvet. Ugyanis a terv alapján a jövő emberisége nem feltétlenül tűnik nagyon okosnak.

Például, mi értelme mégtöbb múltembert bevetni egy eleve vesztésre álló háborúban, ha simán csak vissza is mehetnek az időben, kiképezhetik az emberiséget a hamarosan érkező veszélyre, aztán amikor jönnek az ufók, már felkészülten várjuk őket és megnyerhetjük a háborút ellenük? Remélhetőleg a film megindokolja ezt majd július 2-án, amikor majd kijön Amazon Prime-ra.


Friss

4 + 1 húszéves nyári sláger, amiket még ma is imádunk

Nyári slágerek, amik a csapból is folytak – valahogy így lehetne jellemezni 2001 legnagyobb diszkóhimnuszait, amiket – egyáltalán nem véletlenül – még ma is imádunk. De vajon mik voltak ezek a számok pontosan? Mire örültek meg az emberek a legnagyobb habpartik közepén? Mutatjuk!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Paul Rudd még egyszer utoljára megtréfálta Conant

Conan O'Brien late night comedy műsora hamarosan véget ér, a színész pedig nem hagyta ki az alkalmat egy utolsó poénra.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Toyota robotja szelfizés közben is képes letörölni az asztalt

A robotoknak nagy problémát okoznak a visszaverődő és áttetsző felületek, a Toyota megoldotta a problémát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk