A Michael B. Jordan főszereplésével készült Bűntudat nélkül akciódús lesz és feszültséggel teli az első kedvcsináló alapján.


Michael B. Jordan volt már szupergonosz és Rocky tanítványa is, most pedig fejest ugrik az akcióba megállíthatatlan szuperkémként a Tom Clancy 1993-as regénye alapján készült Bűntudat nélkül című filmben. Az első előzetese alapján tele lesz kémes feszültséggel és látványos akcióval.

A sztori a klasszikus akciófilmes sémákat követi. A főhősnek megölik a családját, úgyhogy bosszúhadjáratra indul, menet közben pedig felderít egy globális összeesküvést. A filmet Stefano Sollima rendezte, aki a Sicario folytatását rendezte korábban, továbbá neki köszönhetjük a Gomorrah című sorozatot is.

A Bűntudat nélkül egyébként eredetileg a Paramount mozifilmje volt, viszont a koronavírus-járvány miatti mozistopnak hála végül a stúdió megvált a filmtől, elfogadva az Amazon busás ajánlatát. Így április 30-án nézhetjük majd Prime Videon. Az Amazonon fut egyébként a Jack Ryan-sorozat, aminek a spinoffja a regényekben ez a történet. Szóval az streaming platformját akár el is kezdhet építeni egy szép kis Tom Clancy-univerzumot.


Friss

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mutatjuk, mit ehetsz és mit nem lefekvés előtt

Mindnyájunkkal megeshetett az, hogy éhesek maradtunk lefekvés előtt. Ezzel nincs semmi gond, hiszen késő este is ehetünk egészséges ételeket, de meg is előzhetjük az esti éhséget.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk