Annyira sikeres a második évad, hogy az Amazon már dolgozik a spin-offon.Három hete indult a The Boys második évada az Amazon Prime-on, a cég közleménye szerint 89%-os növekedéssel az előző évadhoz képest. Az évadnyitó ráadásul eddigi sorozataik között a legerősebben nyitott globálisan. Rögtön be is rendelték a harmadik évadot előre. A sikert tovább meglovagolva pedig már dolgoznak is egy testvérsorozaton. Az alkotógárda ugyanaz lesz mögötte, mint az eredeti sorozatnál.

A tervezett széria egy elit szuperhős főiskoláról szól majd, amit a Vought International működtet. Az itt tanuló diákok a város legjobb szerződéseiért versengenek, küzdve saját hormontúltengésükkel. A sorozatot úgy írják le, mint egy egyetemi sorozatba oltott Éhezők vidala, a The Boys szívével és humorával. Még nem tudni, mikorra várható, de a Variety információ szerint gyorsan haladnak a fejlesztéssel.

Friss

19 év után először tűnik fel Halloween éjjelén a kék Hold

Mindenszentek éjszakáján teljes egészében ragyog majd a Hold, ezzel másodjára október hónapban. Ha pedig egy hónapban kétszer is telihold van, a második esetben beszélünk kék Holdról.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk