A film új szemszögből vizsgálja az Oscar- és többszörös Golden Globe-díjas színész öngyilkosságának okait.


A 2014. augusztus 11-én elhunyt Robin Williams életének utolsó pár napját mutatja be Robin's Wish címmel a most elkészült film, és megpróbálja újabb szemszögből bemutatni a színész öngyilkosságának okait.

Gyógyíthatatlan betegség

Instagram/robinwilliams

A filmben többek között kollégái és barátai próbálják megmagyarázni annak okait, hogy hat évvel ezelőtt miért dobhatta el az életét. A színész már az utolsó forgatásán, az Éjszaka a múzeumban harmadik epizódjánál is panaszkodott, hogy nem önmaga, és nem érzi jól magát.

A boncolás után már tudható volt, hogy ennek hátterében a Lewy-testes demencia állt, ami egy gyógyíthatatlan betegség, a Parkinson-kórhoz és az Alzheimer-kórhoz hasonló tünetekkel jár.

A dokumentumfilm szeptember 1-től már online is elérhető lesz.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk