Ezek után nem lepődne meg senki, ha gombamód nőnének ki a földből szerte a világban.


Romániában is megjelent egy titokzatos monolit, melynek eredetéről éppúgy nem tudni semmit, ahogy az egész világot lázban amerikai társáról. A Daily Mail információi szerint az észak-romániai Karácsonkő (Piatra Neamt) mellett, a Fejedelemasszony halma oldalán megtalált fémoszlop – utah-i társához hasonlóan – 4 méter magas, ráadásul pont ott fedezték fel, ahol egykor egy ókori dák erőd állt.

Bár a hatóság megszólalt a monolittal kapcsolatban, érdemi információval nem tudtak szolgálni. A kulturális és örökségvédelmi tisztviselő, Rocsana Josana elárulta, hogy egyelőre vizsgálják fémoszlop eredetét, ám az biztos, hogy nem állami tulajdonról van szó.

Tehetetlenségük nem meglepő, hiszen a utah-i rendőrség is hasonló karrierutat járt be az ottani fémoszloppal kacsolatban: nemrég bejelentették például, hogy nem nyomoznak tovább az eltűnt monolit után, hiszen sem energiájuk, sem kapacitásuk nincs az ügy felgöngyölítésére.

Friss

Gerinces Paleontológiai és Plaeoantroplógiai Intézet /Chen Yu/

Megtalálták a Föld legnagyobb szárazföldi emlősét

A ma ismert állatok eltörpülnének mellette.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Térképre vitték a Balaton legjobb sörlelőhelyeit

A különleges sörök kedvelőinek kedvez az az új online kalauz, amely a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk